Afix: internationale hoogvlieger in stellingbouw

Verhuur en verkoop van complete steigers en steigeronderdelen

Afix produceert, verhuurt, verkoopt en doet aan huurkoop van steigers en steigeronderdelen voor alle woningbouw, renovatieprojecten en tijdelijke constructies. Wij bieden u alle technisch advies.

Technisch advies en projectmanagement

Afix is al tien jaar een gevestigde waarde in de stellingbouw. En dat is op heel wat vlakken in uw voordeel. Zo bouwt u altijd op ons technisch advies, laat u uw eigen personeel opleiden door een van onze experts, of doet u een beroep op een projectmanager bij elke stap in de bouw van uw steiger.

Productie in eigen handen

Uw garantie voor topkwaliteit? Afix produceert zijn materialen sinds jaar en dag in eigen huis. Onder de strengste kwaliteitscontroles: want voor minder doen we het niet. Steigers van Afix voldoen trouwens aan de Europese normen. De keuring van uw steiger is dus al bij voorbaat in orde. Een bijkomend voordeel van onze eigen interne productie is de mogelijkheid om Afix uw steiger op maat te laten maken. Een ideale oplossing in geval van complexe constructies.

Slimme ontwikkelingen in de stellingbouw

Veiligheid en comfort zijn van levensbelang voor uw stelling. Daarom zoekt Afix constant naar slimme verbeteringen. Zoals krimpfolieframes die uw stelling – en uzelf – beschermen tegen weer en wind. Of spetterprofielen die de planken netjes op hun plaats houden, zelfs bij storm. U vindt het volledige overzicht in onze productcatalogus.

Meer weten over de stellingen van Afix? Neem polshoogte op www.afixgroup.com.