Huren bij Afix: het materiaal voor uw stelling altijd in voorraad

Verhuur van steigers voor alle denkbare constructies

Voor het huren van een stelling is er geen beter adres dan Afix. Omwille van de kwaliteit van het materiaal, én de kwaliteit van de service.
Bezorgt u ons uw boodschappenlijstje? Dan staan alle nodige onderdelen al binnen de 24 uur voor u klaar. Of u doet een beroep op één van onze logistieke partners en laat uw stellingmaterialen leveren.

Stellingbouw eenvoudig gemaakt

Begeeft u zich op onbekend terrein met de bouw van uw stelling? Maak dan gebruik van de handige tools die we ontwikkelden om u te helpen:

  • Kies uw stelling uit één van onze vooraf samengestelde pakketten en u weet precies wat u bestelt.
  • Gebruik onze online steigerconfigurator: een slim programma waarmee u uw stelling virtueel opbouwt. De software vertelt u dan automatisch welke onderdelen u nodig heeft.
  • Beschrijf uw project aan een van onze specialisten in uw regio. Samen met u zal hij bekijken wat voor u de meest interessante oplossing is. Zonder twijfel de meest comfortabele optie!

Uw stelling huren op lange termijn: zo pakt u het slim aan

Afix houdt van oplossingen. Dus bedachten we heel wat formules waarmee u financieel uw voordeel doet. Ideaal wanneer u regelmatig of langdurig stellingen huurt. Bespreek de mogelijkheden voor langetermijnhuur en huurkoop met de Afix-verantwoordelijke voor uw regio.

Zet de beste stelling neer: met materiaal van Afix.