Afix-materiaal kopen: uw keuze uit de grootste stock voor stellingbouw

Onderdelen en complete steigers kopen

Werkt u regelmatig met Afix stellingen? Dan is het al snel interessanter om uw materialen te kopen in plaats van te huren. Bezorg ons uw verlanglijstje, geïnspireerd door de productcatalogus. Of geef ons de gewenste afmetingen van uw stelling door, en wij doen de rest. Nog voordeliger? Doorblader de promotiebrochure: u vindt er interessant geprijsde pakketten, door Afix samengesteld.

Steigeronderdelen in een wip geleverd

Omdat u uw materialen rechtstreeks bij de fabrikant bestelt, hebt u ze razend snel in huis. Concreet? Binnen twee dagen staat uw bestelling klaar om op te halen. Of laat u uw stellingonderdelen liever ter plaatse leveren? Daarvoor werkt Afix samen met betrouwbare logistieke partners. Aan alles is gedacht: we doen ook het uiterste om uw transportkosten te drukken met een speciaal ontwikkelde stapelmethode.

De luxueuze service van Afix: stelling leasen, stockbeheer en logistieke ondersteuning

Hebt u zelf niet voldoende magazijnruimte om uw steigermateriaal op te slaan? Dan gebruikt u gewoon de onze. We lenen zelfs ons personeel aan u uit: stellingbouwers die uw steigermateriaal ter plaatse in elkaar zetten, en projectmanagers om u te helpen bij het logistieke denkwerk. Ook financieel komen we u graag tegemoet. Bekijk dus welke lease- of financieringsformule u het beste uitkomt.


Koop uw stelling bij Afix. Krijg de service erbovenop.